Huisregels

Trimsalon ‘De Vrolijke Viervoeter’

 

Breng uw hond steeds op tijd. Bent u 15 minuten te laat? Dan is er een grote kans dat ik uw hond niet meer kan trimmen door gebrek aan tijd. Indien ik toch voldoende tijd heb wordt er steeds gerekend vanaf het uur waarop de afspraak stond ingepland.

 

Laat uw hond uit voor u naar het trimsalon komt en geef geen eten voor de trimbeurt om ongelukjes in het salon te vermijden.

 

Indien we om één of andere reden langer werk hebben door bv. Klitten, vervilting, meer vacht (castratie, buitenhond, …), moeilijk gedrag van de hond tijdens de trimbeurt, parasieten, heel vuile vacht, … wordt een toeslag gerekend.

 

Kruisingen delen we in volgens grootte en vachtsoort.

 

Baasjes worden NIET toegelaten bij de trimbeurt.

 

Als baasje ben je zelf verantwoordelijk voor de verzorging van uw hond. Borstel/kam uw hond voldoende om klitten te voorkomen. Weet je niet hoe dit het best kan? Welk materiaal je nodig hebt..?  Vraag het en ik help u graag verder.

 

Indien de hond agressie vertoont wordt het baasje direct verwittigd om deze terug op te halen. De tijd dat de hond hier aanwezig is geweest wordt aangerekend. 

 

Indien vlooien worden opgemerkt tijdens de wasbeurt wordt de hond behandeld met producten tegen vlooien, parasieten,.. Hiervoor wordt een toeslag aangerekend van 20 € bovenop de trimbeurt.

 

Medische aandoeningen/gedragsproblemen moeten steeds gemeld worden.


!!! We vragen om tijdens de trimbeurt uw gsm steeds bij de hand te houden.

Er wordt een berichtje verstuurd wanneer u de hond mag komen ophalen. Gelieve steeds terug te reageren hierop zodat ik weet dat u dit hebt ontvangen.

We verwachten dat u binnen de 30 minuten na het versturen van het bericht de hond heeft opgehaald.

!! Na 30 minuten zal een toeslag worden gerekend van 7,5 € per begonnen kwartier.

 

U krijgt steeds een sms ter herinnering met datum en uur van afspraak enkele dagen voor de geplande trimbeurt. 

Bij laattijdig annuleren (minder dan 24 u vooraf), bij het vergeten van de afspraak, … wordt de trimbeurt volledig aangerekend. Bij het niet verreffenen van dit bedrag is geen nieuwe afspraak meer mogelijk.

 

Maak steeds een vervolgafspraak om teleurstelling te voorkomen.

 

Geen bancontact aanwezig. 

 

Indien u om één of andere reden niet tevreden bent van de trimbeurt moet dit worden gemeld binnen de 24 uur. We kunnen dan samen tot een oplossing komen.

 

!! Als u een afspraak maakt bij ons gaat u automatisch akkoord met onze huisregels !!

 

Bedankt voor uw begrip.